Tekirdağ Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ergene Belediyesinden yeni bir Halk Ekmek büfesi daha

ERGENE BELEDİYESİNİN VATANDAŞLARIN UCUZ EKMEĞE ULAŞMASI İÇİN UYGULADIĞI HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI PROJESİNE YENİ BİR SATIŞ NOKTASI DAHA EKLENİYOR. ERGENE HALKININ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARINDAN YENİSİ SAĞLIK MAHALLESİ EDİRNE CADDESİ ÜZERİNE KURULUYOR.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ergene Belediyesinden yeni bir Halk Ekmek büfesi daha
104 views
29 Ocak 2021 - 11:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ergene Belediyesi, vatandaşların ucuz ekmeğe ulaşması için Halk Ekmek satış noktalarına bir yenisini ekledi.

Ergene Belediyesi tarafından imalatı ve satışı yapılan ekmeğin 1 TL’ye satıldığı Halk Ekmek satış büfelerinde vatandaşlara hizmet devam ediyor. Velimeşe Mahallesi’nde bulunan Ergene Belediyesi ekmek fırınında ortalama 5 bin civarında ekmek üretimi yapılıyor. Halk Ekmek büfeleri kaliteli, sağlıklı ve hesaplı hizmet verme anlayışından dolayı vatandaşlar tarafından da tercih edilirken, Ergene Belediyesi Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerine yeni bir Halk Ekmek büfesini daha hizmete geçiriyor.

“Ekmeklerimizin lezzeti hiç değişmiyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Lezzeti hiç değişmeyen Ergene Belediyesinin Halk Ekmek satış noktalarındaki ekmekler 3-4 gün evlerde aynı tazeliğini koruyor. Belediyemizin ekmek fırınında tam donanımlı ve sağlıklı şartlarda üretimini yaptığı ekmekleri yine belediyemize ait olan Halk Emek büfelerinden satışını yaparak halkımızın sofraları ile buluşturuyoruz. Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde yeni bir Halk Ekmek büfesini daha hizmete sokmaya hazırlanıyoruz. Ergene’de vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine satış büfelerimizin sayılarını daha da arttırabiliriz. Bugüne kadar Trakya Bölgesi’nde ilkleri hayata geçiren belediye olduk, olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.